TAKARÉKOSKODJ A VÍZZEL ÉS FORRÁSAINK FELTÁRÁSA, 2016 - RAJZ ÉS POSZTER PÁLYÁZAT : PRO TERRA ALAPÍTVÁNY

KÖVESSEN BENNÜNKET:

TAKARÉKOSKODJ A VÍZZEL ÉS FORRÁSAINK FELTÁRÁSA, 2016 - RAJZ ÉS POSZTER PÁLYÁZAT

Utolsó módosítás: 2016-05-09



PÁLYÁZATI FELHÍVÁS!
TAKARÉKOSKODJ A VÍZZEL ÉS FORRÁSAINK FELTÁRÁSA
két tárgykörben

I. Rajzpályázat 7-12 éveseknek, egyéni és/vagy csoportos benevezéssel
II. Poszterpályázat 13-19 éveseknek, egy munkának legfeljebb három szerzője lehet

A pályázati program célja: Idén, - 2016-ban - január elején a városunkban és a környező falvakon is nehézség adódott a vízellátással, volt olyan utca, ahol három napig egyáltalán nem volt vezetékes víz, ezért pánikszerű hangulat alakult ki a lakosság körében. Pályázatunkkal azt szeretnénk elérni, hogy a gyerekek és fiatalok legyenek tudatos vízfogyasztók, illetve rajzaikkal és posztereikkel hívják fel a gyergyói medence fogyasztóinak figyelmét, hogy néhány apró lépés, szokás bevezetése a hétköznapok során akár több köbméter viz megtakarításhoz is hozzájárulhat.

Fontos: Kizárólag a Gyergyó-medencében élő diákok vehetnek részt! Kérjük az alkotások hátoldalára feltüntetni:  az alkotás címét, a pályázó nevét, életkorát, évfolyamát, az iskola nevét, postacímét, e-mail címét stb. Az olvashatatlan vagy adatokat nem tartalmazó pályaműveket nem áll módunkban elbírálni, a határidő után érkezett pályamunkákat sem fogadjuk el!

Felhívás I.
Rajzpályázat 7-12 éveseknek, egyéni és/vagy csoportos benevezéssel

Korcsoportok:7-9 év, 10-12 év
Technika: kötetlen
Méretek:  Min. A4.,  Max A2.

Díjazás és nyeremények: A legjobb 80 pályamunka az alkotók feltüntetésével kikerülnek a www.proterraalapitvany.org  oldalra, valamint a 30 legkiemelkedőbb alkotásból kiállítást rendezünk. A kategóriák győztesei I., II., III., díjasok kreatív hobby termékjutalomban részesülnek, csoportos pályázás esetén (max. 3 fő) a jutalom a létszám függvényében növekszik. A jutalomcsomag értéke 40 lej/fő.
A pályaművek felhasználása: a pályázók pályázatuk beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a Kiíró, valamint a Támogató a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye az alkotó feltüntetésével.

Felhívás II.
Poszterpályázat 13-19 éveseknek, egy munkának legfeljebb három szerzője lehet

Korosztály: 13-15 év, 16-19 év

Méretek: min.A2, max A1
Anyag: karton, duplex karton, vagy jó minőségű papír 200-400 gr.
Technika: kötetlen, kézzel készített vagy digitális, színes vagy fekete-fehér. (A szöveges tartalom minimum 75% legyen, képi tartalom max. 25%, ábrák, grafikonok, stb.,) A poszternek legyen tudományos jellege, megfogalmazott üzenete! A hivatkozásokat tüntessétek fel a poszter hátoldalán, hogy melyik könyvből, mely internetes oldalról inspirálódtatok.

Díjazás és nyeremények: A legjobb 20 pályamunka az alkotók feltüntetésével kikerülnek a www.proterraalapitvany.org oldalra, valamint a 10 legkiemelkedőbb alkotásból kiállítást rendezünk. A kategóriák győztesei I, II, III díjasok alkotáshoz szükséges eszközöket kapnak jutalmul, csoportos pályázás esetén (max. 3 fő) a jutalom a létszám függvényében növekszik. A jutalomcsomag értéke 40 lej/fő. 
A pályaművek felhasználása: a pályázók pályázatuk beküldésével hozzájárulnak ahhoz, hogy azt a Kiíró, valamint a Támogató a későbbiekben ellenszolgáltatás nélkül digitális vagy nyomtatott formában közzétegye az alkotó feltüntetésével.
_______________________________________________

Pályázati határidő mindkét felhívásra: 2016. június 6.
Zsűri: tanárokból és szakemberekből álló zsűri értékeli majd a beérkezett munkákat.

Pályázat leadásának helye:
Kérjük, a pályázati anyagokat az alábbi címre juttassák el postai úton, vagy személyesen behozva a Gyermekek Házához (Tanulók Házához), hétfő, kedd, csütörtök, péntek 14.00 és 18.00 óra között.
Postacím: 535500, Gyergyószentmiklós. Gyilkos-tó út 17. Szám, Hargita megye

Pályázati program szervező: Pro Terra Alapítvány
Partner: Gyermekek Háza Gyergyószentmiklós, Gyermekek Háza Csíkszereda
Támogató: Polgár-Társ Alapítvány
Kapcsolattartó személy: Szőcs Zsuzsánna
E-mail: proterra96/kukac/yahoo.com
Tel: 0744 138 720
Template developed by Confluent Forms LLC; more resources at BlogXpertise